5 veckor

Idag ar det fem veckor sedan vi flyttade in hos den har familjen och snart fem manader sedan vi lamnade Sverige. Helt otroligt vad tiden har gatt fort. Vi trivs sa bra har sa vi vill aldrig aka harifran. Jag tror vi har blivit alldeles for bekvama har, haha. Vi har malat klart ett av deras hus invandigt nu (dar flickorna bor) och aven nagra mobler och hyllor. De tycker att vi ar sa duktiga sa nu vill de att vi ska mala inne i deras stora hus. Det blir vardagsrummet, koket och ett till sovrum. Vi hade planerat den har tiden for jobb sa det passar jattebra for oss att vara har och mala lite. Vi malar inte varje dag och ibland ar vi bara har hemma och hanger sa det blir aldrig jobbigt. Nagra extra slantar for den sista tiden har i aussie och ev nagot annat harligt stalle innan vi aker hem till Sverige kommer sitta fint.

Nu har vi inte malat pa ett par dagar men imorgon tankte vi kora igang igen. Det borjar aven ga mot lite kallare tider har. Temperaturen ligger pa ca 25 grader pa dagarna och det blir ganska kallt pa natterna.

Har inga roliga bilder att ladda upp heller men nu maste jag rusa for vi ska ivag och ata pa marinan :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Finns lite här hemma att måla sen oxå :)..Bra att ni får lite vana ;)..Ja,suck..5 månader..men det har gått fort,det tycker jag med..är så glad att ni trivs..Kul att du uppdaterar lite mer nu.Puss <3<3<3

2012-03-26 @ 22:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0