26 februari 2012

Vi är fortfarande kvar hos familjen här i Noosa. Vi har sovit här i fem nätter nu. Igår var vi på marknad och åt burritos och strosade runt. Vi var tvungen att ta deras fyrhjulsdrivna gamla armébil för att ta oss dit pga översvämningen. Så vi hoppade upp på flaket där bak med alla ungarna. Delar av vägen till marknaden var helt översvämmade så vi hade lika gärna kunnat paddla kanot dit, haha. Alla skrattade och vinkade när de såg oss komma i den där jeepen, det måste ha sett väldigt roligt ut haha :)

När vi kom tillbaka så grillade vi och drack öl hela kvällen. Pär spelade gitarr och Johanna sjöng och på slutet av kvällen skriker äldsta killen att det står en känguru mitt på gräsmattan. Så pappan i familjen hämtade massa bröd som vi matade den med. Den lilla kängurun var så himla tam så den kom fram till oss och satte sig nedanför bron så vi kunde klappa den samtidigt! Helt otroligt!!! En vild känguru!! Tusen gånger bättre än zoo där det är så himla synd om alla djur..

Den här familjen är helt otrolig och har tagit med oss ut på restaurang, till marknaden, stranden och ikväll ska vi ha födelsedagsfest här hemma och sen ska vi ut och äta igen. Vi behöver inte alls jobba om vi inte vill, de tycker bara att det är så roligt att ha oss här. Barnen är så himla goa också! Men vi behöver verkligen lite extra slantar så imorgon ska jag och Fredrik måla hyllorna som Pär och Oskar snickrat upp inne i deras musikrum. Hela deras hus är helt fantastiskt och allting är så shabby chick som det bara kan bli. Jag älskar det!! Jag vill att mitt hus också ska se ut såhär i framtiden. Så himla fint är det!

Sen ska vi städa ur deras garage till deras loppis som dom ska ha nästa helg. Om vi hittar något vi vill ha så får vi ta det. De har jättemycket campinggrejer som vi skulle få titta på till veckan. Vi har redan fått en stor gasflaska som man lagar mat med. Vi har tänkt att köpa en sådan länge men de kostar ganska mycket så vi har använt vårat lilla gaskök som man fyller på med små gasflaskor när de tar slut. Men en sån här stor räcker mycket längre och i längden så blir det mycket billigare också än att köpa de små gasflaskorna. Förstår ni hur glada vi är över att få vara här!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0