Nyp mig i armen

Ni kommer inte att tro era öron (ögon menar jag såklart) nu när jag ska berätta vad som hänt de tre senaste dagarna. Vi börjar från början när jag och Fredrik stod inne på en virkesbutik och skulle köpa virke i måndags. Vi har tänkt att bygga en sängstomme till våran van för att få mer utrymme jättelänge men det har bara inte blivit av. Vi köpte en ny madrass på IKEA i december som vi la direkt på golvet där bak och så har vi haft det sedan dess. Så vi får alltid lägga våra väskor, stolar mm i framsätet när vi ska sova.

Vi fick iallafall hjälp av en jättesnäll gubbe (Kevin) som sågade ner alla delar till ett pussel åt oss. Han sa att han även kunde hjälpa oss att skruva ihop sängen dagen efter så vi slapp köpa en egen skruvdragare. Han gav oss hans nummer och adress och vi ringde och ringde dagen därpå men han svarade inte. Han ringde inte ens upp trots att vi hade lämnat ett meddelande. Han har fortfarande inte ringt upp trots att det har gått 4 dagar. Jättekonstigt.

Så vi gav upp och satte oss på Mc donalds (som vanligt, haha) där även Johanna, Pär och Oskar gav oss sällskap efter ett tag. Vi stod ute på parkeringen (i spöregn!!!) och funderade vart vi skulle campa någonstans. Vi hade fullt med virke i bilen, ingen skruvdragare och ingen Kevin som svarade när vi ringde. De andra var ganska bittra de med för de har köpt kite surfing grejer för över 10 000 var som hade gått sönder och han som sålde grejerna till dom hade lovat att ringa upp men ringde aldrig. Jag förstår mig inte på människor som lovar en massa saker och sen bara struntar i det? Fredrik gick iallafall fram till en kvinna och frågade om hon visste om öppningstiderna för BigW som säljer skruvdragare. För Oskar och Pär är snickare så de hade lovat att hjälpa oss och sätta ihop sängen. Hon frågar vad det är vi letar efter och vi förklarar för henne att vi ska bygga en sängstomme till bilen.

Hon säger att vi kan få låna deras skruvdragare hemma i deras garage men att de bor en bit därifrån. Sen visste hon ett bra ställe som vi kunde campa på i närheten så hon skulle visa oss vägen dit. Så vi kör efter henne och hennes familj som sitter i bilen men när vi kommer fram till campingstället så är det stängt så hon säger att vi kan få campa utanför deras hus och låna skruvdragare, dusch mm dagen därpå om vi vill. Men när vi kommer fram till deras hus så säger dom att vi kan få låna deras ena hus (dom har tre) och sova där istället. Eftersom det spöregnade ute och vi hade planerat att sova i framsätet pga allt virke där bak så blev vi överlyckliga.

Vi sov som små bebisar hela natten och på morgonen bjöd de på frukost och frågade om vi ville stanna på middag också. Så här är vi nu. Vi har sovit här två nätter, fått låna tvättmaskin, dusch och förmodligen gått upp ett par kilo. Haha. Vi känner oss verkligen lyckligt lottade som har hamnat hos den här underbara familjen. De har fem barn i huset och två hundar så det är full fart hela tiden. Vi får stanna hur länge vi vill och nu ska grabbarna bygga någon hylla i deras musikrum och vi andra har fått städjobb i några hus som pappan i familjen har fixat åt oss. Vi får gratis mat, boende och lön. Kan det bli så mycket bättre? Ja, det kan det. Ikväll ska hela familjen ut och äta nere vid hamnen på en restaurang och de har bjudit med alla oss fem att följa med. Nyp mig för jag tror jag drömmer. Men som de säger.. What goes around comes around.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0