I Noosa

Nu är vi framme i Noosa några timmar norr om Brisbane. Det är jättemysigt här och vi har haft så fint väder! Vi har solat, badat i de stora vågorna och surfat flera dagar i rad. Fredrik köpte en surfingbräda när vi var i Coffs Harbour och han har blivit riktigt duktig! Jag provade för första gången igår och det var verkligen sjukt svårt! Men känslan när jag lyckades stå upp och surfa en våg för första gången är helt obeskrivlig! Även om det endast varade i några få sekunder, haha :) Jag har blåmärken över hela benen idag och vilken träningsvärk!! Men gud vad roligt vi hade där ute! Jag blir som en liten fisk i de där vågorna, dyker och hoppar och gör kullerbyttor och allt möjligt. Älskar det!!

Vi blir nog kvar här några dagar innan vi fortsätter upp till Fraser Island. Vi trivs jättebra här. Det enda negativa är att folk är verkligen morgonpigga här. De åker till stranden klockan halv 7 på morgonen och parkerar sina bilar alldeles intill oss såklart!! Jag vet inte om det är för att dom vill ha bra parkering eller vad det är. Men jag fattar inte varför man måste åka till stranden så tidigt? Jag har varit upp och gått på toaletten på morgonen och människor ligger verkligen och solar klockan 7 på morgonen och det är redan fullt ös nere på stranden vid den tiden. Så inatt parkerade vi en bit bort från stranden för att få lite sovmorgon, haha!

Vi gillar de små ställena längs med kusten där det inte är så mycket folk. Vi passerade bara Brisbane i söndags för det är inte riktigt det vi är ute efter. Vi vill ha lugna ställen där vi kan sola, bada och bara ta det lugnt. Men Surfers Paradise var riktigt fint. De hade byggt skyskraporna bokstavligt talat på stranden och det var restauranger, shoppingmalls och människor överallt! Varje dag var det fullsmockat med träningsfreaks nere på strandpromenaden som joggade, powerwalkade eller åkte inlines och skateboard. Så en dag kunde ju inte vi vara sämre så vi satte på oss träningskläder vi med och joggade efter allihop! Haha riktigt skönt var det! Det kändes precis som i Miami! Det finns till och med ett ställe som heter Miami alldeles intill och Surfers Paradise brukar kallas för mini Miami.

På julafton gick vi ner på stranden och solade några timmar, sen åkte vi till ett shoppingmall och strosade runt. På kvällen var vi ut och åt på en italiensk restaurang vid havet och de hade verkligen jättegod mat. Sen gick vi ner på stranden och fotade lite med våra tomteluvor på :) Sen somnade vi för vi var så mätta, haha. Det kändes inte riktigt som jul men det var en mysig dag ändå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0